Müzik dünyasında yeni bir devrimin gerçekleşmesinde belki de en önemli rollerden birini oynayan The Suspex’i keşfetmek ister misiniz ? Ben bir tesadüfle peşine düştüm ve linkteki öz yazı çıktı elimden.

Yüzde yüz kendim hazırladım… Şükela bir yazı okuyup kültürlenmek isteyenleri buraya alalım…

TheSUSPEX: #HeartAttack Mucizesinin Altında Yatan Adamlardır !

Onlar Los Angeles’li Jason ve Mitch adlı elemanlardan oluşan resmini verdiğim müzisyen ikili. Profesyonel olarak müzikle uğraşıyorlar ve profillerini incelediğim kadarıyla pek çok müzikal projede ve teenpop (genelde Hollywood Records’a çalışmışlar. Hollywood Records,Demi dahil Disneycilerin albüm çıkardıkları firma) altyapısında yer almışlar. Altına imza attıkları projeler defalarca Grammy gibi büyük etkinliklerde yarışmış.

Adamım Demi Lovato’nun ölümsüz eseri Heart Attack‘in unutulmaz elektronik altyapısını yazan ve teknik masada iş organize eden adamlar bunlar. Ve gayet de başarı sağladılar. #DEMI albümündeki bu dahil birkaç şarkıda da teknik masada çalışmışlar.

Peki bu adamları araştırmak nerden aklına geldi derseniz; Demi’nin resmi web sitesindekiBio bölümünde H.Attack şarkısının başarısı ilk paragrafta  anlatılırken bunların adlarını gördüm.

Neden direk bu adamların ünvanı neden songwriters ? Amerika müzik piyasasında Türkiye’den farklı olarak künyelerde songwriter’lık söz müzik aranje diye üçe ayrılmıyor. H.Attack odaklı gidersek,sözler Demi’den altyapı ise bu adamlardan olmalı.

Müzik piyasasında yeni bir çığır açılmasına vesile olan bu adamları kutlamak gerek. 🙂

Twitter: Official & Jason Evigan & Mitch Allan

İlk Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2013,Mertforward Tumblr

En keyif alarak yazdığım makalelerden bir tanesi. 🙂